Skip to content
Sök

Just nu har träningen uppehåll!

Varmt välkommen på styrka-, konditions- och rörlighetsträning för dig som är 60+!

Träningen är kostnadsfri för dig som är medlem i KFUK-KFUM Central Senior (medlemsavgift 100 kr/år). Vi tränar ombytta i sköna träningskläder. Ingen föranmälan – bara att komma och umgås, träna ihop och ha kul.

Morgongymnastik med Folke i Lilla Hallen

På måndagar och torsdagar, kl 8.30-9.15 träffas ett gäng för morgongymnastik i Lilla hallen på KFUM Central. Till inspelad pianomusik tränar man hela kroppen under 45 min och efter välförtjänt dusch och bastu avslutas morgonen med social samvaro på ett närbeläget fikaställe. Morgongymnastiken är således träning för både ande, själ och kropp.

Nya medlemmar är mycket välkomna! Vill ni veta mer om morgongymnastiken, kontakta

Folke Larsson, 08-6493755 eller Maud Fries, 08-317935/070-2602759.

Styrketräning i grupp

Ett effektivt och inspirerande träningspass där du tränar funktionell styrka och kondition i lett av en personlig tränare.

När: Torsdagar klockan 10.00.

Var: KFUM Central träningscenter

Instruktör: Nina Nilsson “Jag har höga ambitioner, är professionell och engagerad. Jag tror på den goda kraften i människan och i livet. Ödmjukhet, positiv kraft och engagemang är viktiga ledord för mig “

Yoga

Mitt fokus under passen är att mjuka upp stela ryggar, nackar och axlar, olika andningstekniker och att erbjuda ro och avslappning i en för många stressig vardag. Vi både mjukar upp och stärker kroppen och skapar ny energi. Yogan är inte svår, det är lätt att hänga med även om man aldrig yogat förut och de flesta övningarna kan göras sittande på stol. Det är också ett utmärkt komplement till tuffare träning.

När: Fredagar klockan 10.00. 

Var: Snickarbacken

Instruktör: Mireille Steining ”Jag har god erfarenhet av yoga för seniorer!”

För att delta i träningsgrupperna ska du vara medlem i KFUK-KFUM Central Senior!

För Seniors medlemmar erbjuds, förutom styrketräning och yoga, också månatliga träffar med föreläsningar och kultur, resor, utflykter m.m. För ytterligare information om KFUK-KFUM Senior, kontakta Ulla Mårtensson 070-5462882, eller läs mer på https://kfumcentral.se/verksamhet/senior/