YMCA Staff Conference Litomyšl (bildgalleri)

27 september 2018

Var tredje år får anställda inom KFUM runtomkring i världen möjligheten att åka på YMCA Staff Conference. För att lära sig om vad KFUM betyder i olika länder, hur vi skiljer oss men också hur lika vi är i andra aspekt.
Utöver det så bjuder det på väldigt mycket allmän inspiration och driv, nya tankar och idéer. I år ägnade vi fem dagar i vackra Litomyšl i Tjeckien, allt som allt närmare närmare femton svenskar från Central och Kom Hotel. Det var en total succé på alla plan, och vi tackar ödmjukt och glatt för att vi fick vara med.
To our international friends: Thank you very much for arranging this amazing opportunity. Thank you for participating and being just fantastic human beings in every kind of way. It was truly inspirational and gave us further understanding about the organization, and fuel to continue doing our work with an even greater intensity. Thank you for everything.