Skip to content
Sök

Må Bäst!
för ungas psykiska hälsa

Välkommen till Må Bäst!

Må Bäst! är KFUM Centrals treåriga projekt med syfte är att främja ungas psykiska hälsa. Den här hemsidan vänder sig till dig som är ung/ung vuxen och till dig som är föreningsledare. Hemsidan är projektets kunskapsbank och innehåller information om ämnet, material och verktyg  för dig som jobbar med unga. Projektet stöds av Allmänna Arvsfonden. 

 

metoden

Vår metod är ett verktyg för föreningsledare att främja psykisk hälsa

Nyheter

 • Må Bäst! i Aten

  Kategori:Aktuellt

  28 maj 2024

  Må Bäst! presenterade sitt projekt på YMCA Europe General Assembly i Aten den 23-26 maj

  Läs mer
 • Må Bäst! Q2

  Kategori:Aktuellt

  25 april 2024

  Projektet Trappar upp!  Projektets metodmaterial är färdigställt och ska nu pilottestas, projektet åker till Aten, faddergruppen har genomgått en föreläsningsserie och vår bok översätts till engelska:) 

  Läs mer
 • Bok om psykisk hälsa

  Kategori:Nyhet

  21 februari 2024

  Projektets bok om psykisk hälsa är äntligen klar! Projektet har tagit fram boken för att tillgängliggöra kunskap om psykisk hälsa inom KFUM. Boken är framtagen för målgruppen unga och för dem som möter unga i sin verksamhet. Vi vill med den här boken ge en bred förståelse för vad psykisk hälsa är och vad vi […]

  Läs mer

Tidigare händelser

Föreläsningar

Mental hälsa-dagen/
En kväll för ungas psykiska hälsa

Må Bäst! projektet uppmärksammar världsdagen för psykisk hälsa! Öppna föreläsningar som berör psykisk hälsa kommer att erbjudas centrals medlemmar och anhöriga.

Datum: 10 oktober

Föreläsning- Om ungas arena och livsutmaningar

Denna föreläsning vänder sig till dig som vill veta mer om ungas livssituation i dag och som vill ha tips på hur du som viktig vuxen kan lyssna stötta och peppa.

Datum: 27 september