Skip to content
Sök

Lokaluthyrning

Vi har mötesplatsen för er som söker funktionella föreningslokaler mitt i city!

Hyr en föreningslokal

Lilla Hallen och Stora Hallen

 

KFUM Central har en större och en mindre idrottshall. Den mindre är på 112 kvadratmeter, den större på 400. Rymmer 80 respektive 120 personer. Båda har högt i tak och det går att låna madrasser av olika material, bommar, romerska ringar, en massa olika bollar och volleybollnät med mera.

Snickarbacken

 

En ljus och fräsch samlingslokal med fönster mot två väderstreck. Rummet har en spegelvägg (som kan döljas) samt piano och kan användas för rörelse och dans. Rummet lämpar sig även som mötesrum då det finns stolar och whiteboard. Storlek: 72 m2 och max 40 personer. Denna lokal kan endast möbleras i biosittning och till ett maxantal av 40 personer. Hör med receptionen om rekommenderade maxantal för olika utövande av rörelse, lek och idrott.

Lagunen

 

Vårt mest personliga mötesrum för den mellanstora gruppen. Stort konferensbord med upp till 12 sittplatser, whiteboardtavla och takfast projektor. Storlek: 28 m2 och max 16 personer.

Kammakaren

 

Ett ljust och trivsamt mötesrum. Whiteboard och piano finns i lokalen så lokalen lämpar sig både för möten och körsång. Stolar och bord för upp till 36 personer. Storlek: 44 m2 och max 44 personer. Rekommenderad maxantal för skolsittning är 25 personer och för biosittning 40 personer.

Bokningar av föreningslokaler

Vardagar 09:00-14:00
E-post: reception@kfumcentral.se
Tel: 08-120 114 00

Vill ni boka fika eller teknik i samband med att ni hyr föreningslokal? Kontakta vår reception så hjälper vi er.

Läs här om hur vi jobbar med brandskyddsarbete>>