BODY MIND SPIRIT

04 mars 2020

FRAMFLYTTAT: Välkommen på en storslagen musikfest med kör, storband och symfoniorkester!

Vi kan nu ge beskedet att den planerade gemensamma konserten på söndag (15/3) kommer att skjutas fram till i höst.
Förköpta biljetter kommer att gälla även vid det nya datumet. För er som istället önskar återköp av förköpta biljetter kommer det att gå att ordna- vi ber att få återkomma med tillvägagångssätt för detta.

Medverkande: Ulf Johansson Werre & KFUM Centrals Musikföreningar: ca 200 medverkande musiker och sångare i alla åldrar.

Royal Big Band, Symfoniorkestern Pro Musica, KFUM Centrals Barn- och Ungdomskörer, Stockholm Cantus, Swinging Tunes, Stockholms Motettkör KFUM, Suzukielever, Sångare från KFUM’s Manskör

Vad händer i kroppen när man skapar musik tillsammans? Vilken roll spelar musiken på KFUM Central, ett hus fyllt till bredden av ungdomsverksamhet, idrott och gymnastik? Det tänkte vi ta pulsen på och försöka förmedla till alla er Stockholmare.

Det kommer bland annat att framföra en svit om Linnés Dalaresa för kör, symfoniorkester och storband, som Ulf Johansson Werre komponerat. Mäktigt! Ulf kommer att delta som konferencier och solist.

Hjärtligt välkomna på vår konsert!

När: Söndag 15 mars kl 16
Var: Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen

Konserten är ca 90 minuter + paus (servering)
Biljetter via www.billetto.se
Ev. resterande biljetter säljes på plats 1 timme före konserten

Om Ulf Johansson Werre

På konserten medverkar Ulf Johansson Werre som är en av landets mest mångsidiga musiker. Han har varit verksam i Sverige och internationellt sedan mitten av 70-talet och idag är han anställd som konstnärlig ledare vid Uppsala universitet för Uppsala University Jazz Orchestra (UUJO).  Under konserten kommer det bland annat framföras en svit om Linnés Dalaresa för kör, symfoniorkester och storband, som Ulf Johansson Werre komponerat. Mäktigt! Ulf kommer att delta som konferencier och solist.