Stötta föreningen – bo på hotell

28 april 2020

KFUM Centrals verksamhet finansieras till stor del av intäkter från vår hotellverksamhet. En verksamhet som just nu har det väldigt tufft. Stöd gärna KFUM Central genom att unna dig eller någon du tycker om, en vistelse på hotell.

Vårt helt nya hotell Giò intill Hagaparken i Solna öppnade med sämsta tänkbara tajming den 31 mars i år. Det är fantastiskt fint och får konsekvent toppbetyg av alla våra gäster. Men vi har plats för fler! Just nu kostar boende på Giò endast 300 kr per person i dubbelrum så passa på att boka in dig för en staycation där du och ditt sällskap bor i Giòs nya sköna sängar och äter god mat i restaurangen Mama Giò. Dessutom kan man snart njuta av solen på vår terrass som öppnar i maj. Eller ge bort ett presentkort på Giò eller Kom Hotel, det finns att köpa i båda hotellens receptioner.

KFUM Central är i grunden en finansiellt stabil förening. Vi äger fastigheter, hyr ut lokaler och driver hotellverksamhet på Kom Hotel på Döbelnsgatan och nu även nyöppnade Hotel Giò vid Hagaparken i Solna. Normalt omsätter KFUM Central tillsammans med våra bolag över 60 milj. kronor årligen. Överskottet från vår affärsverksamhet finansierar KFUM Centrals verksamhet, både den egna verksamheten samt genom bidrag till våra medlemsföreningar.

Coronakrisen har slagit hårt mot de kommersiella verksamheterna, omsättningen på KOM Hotel är i dagsläget ca 10% av det historiska värdet under april. På Hotel Giò är det svårare att bedöma, men man kan förutsätta att intäktsflödet under normala omständigheter hade varit det budgeterade. Nu är det ca 15% av det budgeterade under april.

Omfattande åtgärder har vidtagits (Läs mer här (länk till kommunikén)) men du kan hjälpa oss genom att bo, äta, ha möten eller köpa presentkort på något av våra hotell.

Givetvis följer vi alla rekommendationer och riktlinjer gällande förhindrande av smittspridning.

Läs mer om hotellen på www.hotelgio.sewww.komhotel.se, eller följ oss i sociala medier, @thehotelgio, @komhotelstockholm, @mamagiosolna