KFUM-rabatt på restaurang Mama Giò och hotellen

17 juni 2020

Alla medlemmar i KFUM Central och medlemsföreningarna har rabatt på våra hotell och i restaurang Mama Giò!

Mama Giò, Råsundavägen 1

Restaurang med inspiration från Italien. Serverar luncher, middagar, fika och AW. Under sommaren ukas den 712 kvadrat stora terrassen upp och erbjuder en oslagbar sommarupplevelse vid Hagaparken. Alla medlemmar har 10% rabatt på notan, men man måste säga till innan man beställer.

Hotel Giò, Råsundavägen 1

Vårt nya hotell öppnade april 2020 och har 180 rum inredda med inspiration av italienskt 50-tal. Alla medlemmar i KFUM Central och medlemsföreningarna har rabatt på rumspriset, maila info@hotelgio.se så hjälper de er med aktuella erbjudanden och medlemspriser.

Best Western Kom Hotel, Döbelnsgatan 17

Hotell och konferens i samma fastighet som föreningen. Vårt älskade hotell som stod klart 1970 och som har varit en ekonomisk motor för föreningen under många år. Medlemmar har rabatt på både boende och konferenser. Maila bokning@komhotel.se eller konferens@komhotel.se så hjälper de er med aktuella erbjudanden och medlemspriser.

Vill du veta mer om hotellen kan du gå in på www.komhotel.se eller www.hotelgio.se.