Så här kan du stödja vårt internationella arbete

12 november 2020

På grund av den rådande pandemin kommer KFUM Central för första gången på väldigt länge inte anordna den traditionsenliga Fest i Advent som samlat medlemmar och deras familjer till en härlig kväll med julsånger, lotter, tomtebesök för de minsta m.m. Detta innebär att de intäkter vi brukar räkna med inte kommer att tillfalla vårt internationella samarbetsprojekt i år. Istället kommer vi satsa på julkalendern och försäljning av julkort och scouternas almanacka.

Försäljning av Scouternas Almanacka och julkort

Scouternas fina almanacka finns till försäljning i KFUM Centrals reception.
Kostnad: Almanacka i presentkartong: 130 kr, endast kalender 110 kr

Julkort
Till stöd för vårt internationella arbete säljer vi vackra julkort, med motiv av konstnären Zandra Laverack.

5 st inkl. kuvert 100 kr och finns att köpas i KFUM Centrals reception från och med 20 november. Julkorten går också att beställas och få hemskickad mot en portokostnad om 16 kr genom att mejla zambia@kfumcentral.se . Årets motiv speglar den period vi befinner oss i men även att det finns hopp för framtiden.

Bidra till School Fundation i Livingstone

Vill du vara med och bidra till projektet? Alla bidrag tas tacksamt emot. Exempelvis är kostnaden för en elevs skolgång är 750 kr per år, och kostnader för skor och uniform 250 kr per år.

Bidragen sätts in på KFUM Centrals konto och föreningens ekonomi kontrolleras av auktoriserad revisor. Vi har kontinuerliga avstämningar med YWCA Livingstone för att försäkra oss om att pengarna används enligt överenskommelse. Avstämningarna skickas i form av rapporter från både studenterna och representanterna.

KFUM Central BG:  623 – 0056 SWISH: 1231243807 Ange: Zambia