Välkommen på årsmötet 2021

11 mars 2021

Nu är det dags för årsmöte igen, tyvärr även denna gång under en pandemi vilket innebär att årsmötet kommer att hållas helt digitalt måndag den 26 april kl. 18.00. Nu har vi ju testat detta två gånger redan så det kommer att gå som en dans. Viktigt är bara att tänka på att anmäla sig innan!

Årsmötet hålls måndag den 26 april kl. 18.00.  

Medlemskap i KFUM Central eller någon av medlemsföreningarna krävs, samt en anmälan senast den 22 april. Anmälan görs här: https://bit.ly/3sWzXeY . Information om hur man kopplar upp sig på mötet skickas till alla anmälda dagarna före mötet.

Motioner & nomineringar 
Vill du skriva en motion till årsmötet eller nominera någon till hedersmedlem i föreningen? Skicka då dessa till nils@kfumcentral.se senast den 29 mars. Nomineringar på personer till styrelseposter skickas till valberedning@kfumcentral.se även det senast den 29 mars.

kfumcentral.se/arsmote hittar du mer information. Där hittar du också alla handlingar till årsmötet senast den 12 april.

Varmt välkomna!

Styrelsen