Häng med på ROM – och var med och påverka KFUM-rörelsens framtid!

01 oktober 2021

Som del i KFUM Centrals delegation till Uppsala den 13-14 november!

Den 13-14 november arrangeras KFUM Sveriges riksombudsmöte i Uppsala. Som medlem av KFUM Central har du möjlighet att delta. Vi ser framför oss en grupp om 15 personer och med bred representation från de olika verksamheterna inom KFUM Central och vi hoppas på en blandning av åldrar men till övervägande del av unga och med olika mycket erfarenhet.

ROM – KFUM Sveriges Riksombudsmöte är det högsta beslutande organet för KFUM-rörelsen i Sverige. Det är ett årsmöte med kringarrangemang och syftar till att ta kloka och strategiska beslut för den ungdomsorganisation vi tillhör.
Länk till KFUM Sveriges infosida.

En förträff kommer att ordnas på KFUM Central den 26 oktober som vi önskar att du bokar in och deltar på.

Vill du åka med – gör en intresseanmälan till KFUM Central (och inte direkt till KFUM Sverige). KFUM Central står för deltagaravgift, boendekostnad och transportkostnad. Vi önskar intresseanmälan senast 9 okt men det finns möjlighet att efteranmäla också.

Länk till intresseanmälan >>>