Utbildningar för unga ledare

07 april 2022

LEDARSKAPSUTBILDNINGAR

Vill du bli en bättre ledare? Du är varmt välkommen att gå en ledarskapsutbildning med KFUM Central.

  • Utbildningen är gratis
  • Utbildningen hjälper dig att bli en bättre ledare
  • Hela utbildningen är i två steg – ”Unga leder unga” och ”Emma”
  • Utbildningen är för personer mellan 13-25 år

Om du är medlem i någon av Centrals medlemsföreningar finns säkerligen en hel del grymma utbildningar som din förening erbjuder. Vi vill inte konkurrera med de utbildningarna utan vill erbjuda alla medlemmar en chans att utveckla sina färdigheter ytterligare!

Unga leder unga och Emma börjar bli två namn som många medlemmar hör talas om, de är alltså delar i Central ledarskapsutbildning. Dessa utbildningar finns för att blivande ledare ska få chans att lära sig så mycket som möjligt både om föreningen och ledarskap. Nu har vi även lagt till avsnitt som fokuserar på psykisk hälsa.

UNGA LEDER UNGA har tidigare år arrangerats på olika platser så som Kärsön, Ängsholmen och i Örebro. Den 7-8 maj 2022 kommer vi att åka till Kristinehamn där vi har vår kompisförening- KFUM Kristinehamn. Utbildningen pågår i 2 dagar.

Unga leder unga är till för dig som är nyfiken på att bli ledare, redan börjat prova att leda eller helt enkelt vill utveckla dina kunskaper om ledarskap. Vi går igenom vad en förening är, vad KFUM är, introduktion till ledaskap och en expert håller workshop om psykisk hälsa. De flesta som går utbildningen är mellan 14-16 år och medlem i någon av KFUM Centrals medlemsföreningar, kanske basket eller gymnastik?

VILL DU ÅKA MED 7-8 MAJ? Anmäl dig här senast 19 april: https://forms.office.com/r/0W6a0DLHsw

 

EMMA är steg 2 i Central ledarskapsutbildning och fördjupar sig främst i ledarskap och frågor om personlig utveckling. Även på EMMA har vi experter som kommer och håller workshops om psykisk hälsa- och ohälsa. EMMA hålls den 13-15 maj 2022 (fredag-söndag) på vår lägergård Ängsholmen i Stockholms skärgård och arrangeras tillsammans med  KFUM region Stockholm-Gotland.  De flesta som går EMMA är mellan 15-18 år och måste ha genomfört Unga leder unga innan.

VILL DU ÅKA MED 13-15 MAJ? Anmäl dig här senast 19 april:
https://forms.office.com/r/nM6RuxdC5m