Årsmötet är över – Vi har en strategi

23 april 2022

Idag hölls KFUM Centrals årsmöte på konferensen på Kom Hotel. Ett 30-tal personer samlades till mötet som förutom sedvanliga årsmötesfrågor hade stort fokus på den nya strategin.

Många medlemmar har engagerat sig i strategiarbetet som äntligen har gått i mål! Efter att många timmars arbete har lagts på diskussioner, möten, enkäter och intervjuer kunde styrelsen lägga fram ett förslag som idag beslutades av årsmötet. KFUM Centrals strategi för 2022-2027 kan du läsa HÄR.

Till styrelsens ordförande valdes Marie Welin som varit tillförordnad ordförande sedan i höstas. Jonas Lindgren och Linda Sjöström valdes in som nya ledamöter på två år och Hans von Uthmann valdes om på två år. Kvar i styrelsen i ett år till sitter Ewa-Lena Hedrup, Olle Lindström, Per-Ola Niblaeus, Charlotte Tham och Jakob Zetterberg.

En ny hedersmedlem utsågs på mötet, ingen mindre än KFUM Centrals förre ordförande Michael Lagerkvist.