Må bäst! håller sin tredje utbildning!

16 september 2022

Må bäst! startade i febriari i år (2022) och har sedan dess hunnit utbilda över 100 unga ledare, både från KFUM Central men också andra föreningar, ex) KFUM Kristinehamn. Utbildningarna har bland annat innehållt föreläsningar presenterade av Suicide Zero och Tilia. Fokus ligger vid att prata om psykisk hälsa i olika former och vad vi kan göra för må bättre när det är tufft.

Under slutet av september kommer en tredje utbildning hållas, denna gång i samarbete med KFUM Central och KFUM Region Stockholm-Gotland. 30 ledare kommer den 30/9 att få lyssna till Pepita Andersson som föreläser om psykisk ohälsa kopplat till egna upplevelser och ätstörning. Under dag två, den 1/10 kommer föreläsare HG Rådström som även han föreläser om egna upplevelser och vägen ur sin psykiska ohälsa. Antal platser för denna utbildning är nu fyllda. Likvärdig utbildning kommer att hållas under våren 2023. Vid frågor eller funderingar kontakta projektansvarig Elsa på elsa@kfumcentral.se.

 

Besök hemsidan här