Medlemsträffen 2022

12 december 2022

Medlemsträffen genomfördes den 19 november och närmare 40 medlemmar med bred representation från KFUM Centrals medlemsföreningar och verksamheter. Extra roligt var det att så många unga från Ängsholmen och Ungdomsforum deltog.

Temat för dagen var främst implementering av KFUM Centrals strategi WHAT WE WANT som pekar på var vi ska med föreningen till år 2027, och många goda idéer om hur förflyttningarna i strategin ska ske. Dagen leddes av styrelsens PO Niblaeus, Olle Lindström och Jacob Zetterberg. Det var ett antal dragningar; Sophie Dahlberg planeringschef på idrottsförvaltningen samt Patrik Tengwall, evenemangsstrateg på Stockholms stad berättade om stadens strategier inom kultur och idrott, KFUM Centrals egna Arsfondsprojekt Må Bäst! presenterades av projektledare Frida Bramskog, det senaste inom föreningens framtidsprojekt IKC – KFUM Centrals idrotts- och kulturcenter. Dagen avslutades under trevliga former med musik av Royal Big Band och gemensam middag på Kom Hotel.