Kan du bidra med en julklapp?

16 december 2022

Vi söker julklappar till en julfest för ukrainska flyktingbarn i Stockholm.

På julafton ska den Ukrainska flyktingföreningen House of Ukraine Stockholm ordna en julfest. De har lokal, mat  och musik ordnat, men de saknar julklappar. De räknar med att minst 200 barn kommer till festen, kan du hjälpa oss att hitta julklappar till dem?  

Har du möjlighet att skänka en julklapp till ett barn, 3-18 år? Den ska vara inslagen, ny/nyskick och värd ca 100kr. Skriv på paketet (på engelska) vem klappen passar till (t.ex. ålder/intresse/kön). Lämna in julklappen i KFUM Centrals reception senast fredag den 23 december kl 12.00.

Sedan i mars har vi på KFUM Central arbetat tillsammans med House of Ukraine, ett nätverk av Ukrainska flyktingar som hjälper sig själva och varandra genom att ordna aktiviteter och undervisning för de ukrainska flyktingar som befinner sig i Stockholm. I dagsläget är det ungefär 600 barn och unga som deltar i aktiviteter varje vecka, varav många hålls här på KFUM Central.

Stort tack!