Tommie är vår nya verksamhetschef

15 maj 2023

Säg hej till KFUM Centrals nya verksamhetschef – Tommie Hansson!

Många av er känner igen Tommie som tidigare arbetade på kansliet i en annan roll, men som nu arbetar på KFUM distrikt öst. Från den 1 juni kommer han att dela sin tid mellan KFUM Central och distriktet.

Tommie bor i Uppsala, har fyra barn, älskar att grilla och är ursprungligen basketspelare och landslagscoach från Luleå. Han har stor kunskap om föreningen, KFUM, ledarutbildning och inte minst om att söka pengar. Tommie hann under sin tidigare tid på kansliet dra i gång och säkra medel för till exempel Ungdomsforum, utbildningar, Integrationsprojektet med stadsdelen och arvsfondsprojektet Må Bäst!

– Det ska bli roligt att komma tillbaka till KFUM Central, lite som att komma hem igen. Central är en förening med så mycket fantastiska ungdomar och stora möjligheter! Jag ser fram emot att få jobba i och med organisationen igen, och nu i en ny och väldigt spännande roll, säger Tommie.

Tommie kommer att ansvara för all idéburen verksamhet i föreningen, leda kansliet och vara sekreterare åt styrelsen. Tommie kommer att arbeta halvtid på KFUM Central och halvtid kvar på distriktet, en lösning som passar bra nu när föreningens ekonomi är i en svår situation efter pandemin.

– Vi är mycket glada att ha Tommie tillbaka på KFUM Central! Han har gjort stora avtryck redan tidigare i föreningen och vi ser fram emot att genomföra strategin tillsammans. Hans kompetens inom att söka externa medel kommer komma väl till pass, säger Marie Welin, ordförande KFUM Central.

Välkommen tillbaka Tommie!