Höstlov på KFUM Central

23 oktober 2023

HÖSTLOVSÖPPET I HALLARNA PÅ CENTRAL

Välkommen på Spontanidrott hos KFUM Central

Ingen föranmälan krävs, bara att komma förbi. Det är helt gratis och det finns inget krav på medlemsskap! 

Är du kvar i stan på höstlovet? KFUM Central håller öppet i stora hallen och lilla hallen för spontanidrott för alla – kom och spontanidrotta helt enkelt! Här kan du spela basket, fotboll, pingis eller innebandy! Lokalerna är bemannade och det finns ledare på plats som hjälper till att organisera utövandet. För detta lov kommer det även att finnas dans, yoga, mjukare sporter och  rörelser. Under höstlovet kommer  dessutom  vissa gruppträningspass erbjudas kostnadsfritt. Välkommen! Se schema nedan:

För vem: Alla barn och ungdomar, men är du under 12 år behöver du ha en vuxen med.

När: Måndag – lördag 30 oktober – 4 november kl 9.00  – 16.00 (övrig tid är hallen bokad för föreningsidrott)

Läs mer på här!