Nytt år, Nytt medlemskap

18 januari 2024

Nu är det ett nytt år och dags att bli medlem (igen)!

Det viktiga datumet att hålla koll på är 13 februari, det är sista dag att bli medlem för att inneha rösträtt på Årsmötet den 13:e April.

OBS: Du som är medlem i någon av våra medlemsföreningar är också medlem i KFUM Central och behöver inte teckna medlemskap för KFUM Central.

Till dig som varit medlem i KFUM Central under 2023 och vill bli medlem även under 2024.

Förutom att medlemskapet krävs för att köpa träningskort hos oss eller delta i t.ex. Mixträningen så blir du en del av en internationell organisation och har möjlighet att ta del av aktiviteter och utbildningar, samt är försäkrad när du deltar i våra verksamheter.

För att ha rösträtt på föreningens årsmöte den 13 april måste medlemsavgiften vara betald senast den 13 februari.  Rösträttsåldern på medlemsmötet är 14 år men alla är välkomna att delta oavsett ålder.

Precis som tidigare är det enklast att betala medlemskap direkt med kort. All information du behöver för betalning av medlemskap med kort finner du om du klickar på följande länk: >>>

Träningskortet för träningscenter köper du som vanligt nere i träningscenter på Rosengatan 1. Där kan du också köpa medlemskap i KFUM Central på samma sätt som du gjort tidigare om du inte vill/kan köpa medlemskap med kort enligt ovan. Om du redan är medlem i någon av KFUM Centrals medlemsföreningar räknas du som medlem och behöver inte lösa något ytterligare medlemskap hos oss.

Har du frågor eller ändrat kontaktuppgifter kan du skicka ett mejl till medlemsservice@kfumcentral.se så uppdateras kontaktuppgifterna.

 

Medlemsavgiften är oförändrad 2024 enligt nedan:

50 SEK för ungdomar upp till och med 16 år.

100 SEK för dig mellan 17-25 år.

200 SEK för dig mellan 26-65 år.

50 SEK för dig över 65 år.

 

Hoppas vi ses!

Medlemsservice KFUM Central