KFUM Central X Traineeprogrammet

15 april 2024

VĂ„ra framtida coacher

🏀 Vi tar ett omtag pĂ„ traineeprogrammet! 🌟 Tillsammans med KFUM Central basket & MĂ„ bĂ€st! projektet har KFUM Central skapat en utbildning som förenar KFUMs ledarskap med basketens kunskap kring coacher. đŸ’Ș Genom detta spĂ€nnande samarbete strĂ€var vi efter att forma framtidens coacher och ledaređŸ’ŒđŸ†*

Utbildningen genomfördes för första gĂ„ngen den 23:e Mars 2024 och var en succĂ©. Vi pratade om vĂ€rdegrund, fun maps och hur trainees kan applicera barnkonventionen i verkligheten. Deltagarna fick Ă€ven prova pĂ„ att organisera en stĂ€dning av baskethallen under spĂ€nnande förutsĂ€ttningar… kort sagt en lyckad utbildning! Till hösten fortsĂ€tter samarbetet.

Utbildningen innehÄller bland annat:

 • George – Steg 1 i KFUMs ledarskapsutbildning Helheten
 • Williams – Steg 2 i KFUMs ledarskapsutbildning Helheten 
 • Safe space – En barnskyddsutbildning för ledare
 • Teambuilding
 • Basketteori
 • Basketpraktik
 • Psykisk hĂ€lsa för unga med MĂ„ bĂ€st!

  Vill du bli en trainee eller har andra frÄgor om utbildningen?

  Kontakta:
  Kanslichef
  Julia Sandélin
  medlem@centralbasket.se

  Utbildningsansvarig
  Tanja Lewandowska
  tanja@kfumcentral.se