Skip to content
Sök

Barnkör

Vårterminerna startar vecka 3 och höstterminerna vecka 35. Vill ni börja under pågående termin samråder vi om lämplig tidpunk i mån av plats.
Efter att ni skickat in er intresseanmälan i formuläret blir ni kontaktade av oss. (Detta görs manuellt och kan därför ta upp till en vecka)
 
Kontakt
Vill du  veta mer om hur verksamheten är upplagd eller samråda om bästa grupplacering, kontakta vår körledare Lotta Wilund.
Telefon 0708-639939 eller e-post
I barnkören får barnen en grundläggande träning i allt inom körsång genom att sjunga mycket och varierande repertoar. Vi tränar på att lyssna och samarbeta, och lär ut hur man bäst använder sin röst när man sjunger tillsammans.
I verksamheten ingår även gehörsträning och vissa enklare notläsningsövningar.Ingen körvana krävs, men vi vill att deltagarna närvarar med god och tät regelbundenhet för bästa ge gruppen och individen de bästa möjligheterna för att utvecklas.

Förutom körövningarna medverkar kören bland annat i konserter och andra typer av framträdanden och aktiviteter.

Deltagaravgiften för KFUM Centrals Barnkör är för närvarande 850: – per termin.
Utöver det behöver barnet även vara medlem i föreningen KFUM Centrals Barn- och Ungdomskörer. (F.n. en medlemsavgift om 200:- per läsår)

(Verksamheten planeras med reservation för eventuell fortsatta restriktioner maa utvecklingen av Covid-19- pandemin.)