Skip to content
Sök

Vi Är Ungdomsforum

Här nedan kan du läsa om några av oss medlemmar i Ungdomsforum. Totalt är vi 34 stycken!

Max

Jag heter Max Mandéus och kommer från KFUM Ängsholmen! Jag har varit ute på Ängsholmen i 9 år, men blev medlem i Ungdomsforum först våren 2019 under Unga Leder Unga (en ledarskapsutbildning i Central). Det viktigaste för mig i Ungdomsforum är att normalisera frågan om mental hälsa och ohälsa, speciellt bland killar. Jag tror att öppna konversationer gynnar alla. Tack för mig. Puss och kram <3

Rita

Tja tja!

Jag heter Rita och jag är 15 år gammal och kämpar med sista år innan gymnasiet. Jag är ju då en Ängsholmare från förra sommaren då jag flyttade till Stockholm, och har varit engagerad och lärt känna massa nya och trevliga folk inom Ungdomsforum och KFUM Central sedan maj 2019. Det jag brinner för i livet är att få andra att må bra, KFUM Central och Ängsholmen, mental hälsa hos unga och ensamhet hos äldre och självklart mat ;))

Signe

Hej!

Jag heter Signe och är 16 år gammal. Jag går just nu i ettan på gymnasiet och ägnar väldigt mycket tid åt att plugga, men när jag inte gör det så är jag med mina kompisar, sjunger, spelar gitarr och åker till KFUM Central såklart! Jag är ursprungligen medlem i KFUM Ängsholmen men nu också Ungdomsforum och har varit det i snart ett år. Just nu ligger ungas mentala hälsa i KFUM Central mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har kommit på en idé som jag vill kalla ”KFUM:s storasyskon” eftersom det bara är på idéstadiet hoppas jag kunna berätta mer inom kort.

Kram!

Elsa

Hej!

Jag heter Elsa och är 17 år gammal. Från början kommer jag från Ängsholmen, och sedan ungefär ett år tillbaka är jag även med i Ungdomsforum! Vad jag brinner för är att ta del av olika kulturer, eftersom jag tror att det leder till att vi alla förstår varandra bättre, vilket kanske skulle göra världen lite snällare! Just därför funderar jag på att bli utbytesstudent nästa år och får då uppleva hur det är att leva i ett annat land!

Hanna

Hej!

Mitt namn är Hanna och är 17 år gammal. På min fritid älskar jag att träna och spelar även fotboll vilket jag ägnar mycket tid åt. Annars hänger jag med kompisar, fikar, pluggar och hänger mycket på KFUM Central som jag verkligen brinner för. Jag är ursprungligen medlem i KFUM Ängsholmen men nu även med i Ungdomsforum vilket jag varit sedan i somras. KFUM Central är verkligen en plats där jag trivs och där jag träffat vänner för livet!