Skip to content
Sök

ungdomsforumresan 2022

28-31 okt 2022

Ungdomsforum goes Åbo

När: 28-31 oktober 2022 (höstlovet)

Vem: Unga ledare och aktiva i KFUM Central och medlemsföreningarna från 14 år

Ansökan: Senast 15/9 till tanja@kfumcentral.se eller via din medlemsförening som kontaktar Tanja.

Vad kostar det att delta: 0 kr

Ungdomsforum är en gemensam aktivitet för KFUM Central och medlemsföreningarna och handlar i korta drag om unga ska få komma till tals, om personlig utveckling och om ledarskap. Som ung kan du få vara med och påverka KFUM Central på många olika sätt och påverka de beslut och prioriteringar som sker i föreningen. Ditt engagemang och din röst behövs! Vill du vara med? Ungdomsforum riktar sig till dig som är från 14 år och uppåt och som är medlem i KFUM Central eller som är aktiv i någon av våra medlemsföreningar.

En gång per år, vanligtvis första helgen på höstlovet, gör Ungdomsforum en utbildningsresa. På denna resa åker cirka 16 ungdomar från våra medlemsföreningar eller från vårt utbildningsprogram CLU – Centrals ledarskapsutbildning. För att åka med på resan ansöker man genom att kontakta Tanja, tanja@kfumcentral.se. Du kan också bli nominerad av din medlemsförening, prata med din ledare som kontaktar Tanja. 

Årets resa går till vårt grannland Finland och den eminenta föreningen YMCA Åbo. Under resan blir det diskussioner, kurspass i bl.a. ledarskap och påverkan samt inte minst studiebesök hos YMCA Åbo.