Skip to content
Sök

vi söker styrelsemedlemmar

Vill du göra något för våra barn och ungdomar?

KFUM Central med sina cirka 3000 medlemmar bedriver genom anslutna föreningar en mycket viktig verksamhet för barn och ungdomar inom basket, lägerverksamhet, gymnastik och musik. Styrelsen för huvudföreningen KFUM Central väljs på årsmötet, vilket 2023 hålls i april. 
 
Vi söker alltid efter personer som vill bidra i arbetet med att utveckla föreningen. Om du själv – eller någon du känner – är intresserad av att veta mer om vad en plats i styrelsen innebär och kanske vill engagera dig så kontakta oss nu. Det gäller också om du är tveksam och bara vill veta mer eller vill tipsa om någon du tror kan vara aktuell.
 
KFUM Central har också en mindre känd kommersiell verksamhet som bidrar till att finansiera den ideella verksamheten. Vi söker också representanter till dotterbolagens styrelser. Kompetens inom kommersiella fastigheter eller hotell är ett krav. Bolagsstämmorna är i mars.
 
Kontakta KFUM Centrals valberedning genom att mejla till valberedning@kfumcentral.se 
eller ringa sammankallande i valberedningen – Staffan Önne – på telefon 070-723 6969. Vi ser gärna en första kontakt under januari.