Vill du ha verktyg och kunskap för att må bra- eller bättre
Vårt mående förändras genom livet och till stor del kan vi faktiskt påverka hur vi mår. Du kanske tycker att du redan är på topp eller så kanske du har stora utmaningar kring ditt mående. Oavsett så är den här dagen för dig.
Du kan välja att delta en stund eller hela dagen
Schema för dag 1
13.00 Idrottspsykologen Dana Ali
14.30 Simon Danielsson- Må Bäst!
15.30 Agnes Sjöström – Lyckliga ungdomar
17.00 Simon Danielsson- Mentala tallriksmodellen
18.30 Middag
(Fika finns framme under hela dagen)
Om föreläsningarna
- Idrottspsykologen Dana Ali, med flera tusen följare på sociala medier och ett imponerande CV av klienter och samarbeten har Dana Ali etablerat sig som en av Sveriges främsta idrottspsykologer. Med en gedigen utbildning och en djup passion för idrott och hälsa, har Dana omvandlat sitt eget lidande till en stark drivkraft för förändring. Hans mål är att hjälpa nästa generation av idrottare att må bra och nå sin fulla potential. ”Jag vill vara den person jag behövde när jag kämpade med mina utmaningar – för andra”.
- Agnes Sjöström driver Lyckopodden, som idag är en av Sveriges största podcast inom psykologi. Hon är beteendevetare, har en masterutbildning i ledarskaps- och organisationspsykologi.
Agnes vill att ungdomar på ett enkelt, roligt och effektivt sätt ska kunna skapa rätt förutsättningar för sig själv att leva sitt lyckligaste liv. Därför avslöjar Agnes i den här föreläsningen de tre i särklass bästa lyckoverktygen för att uppnå ett lyckligt liv. Hon tar upp de mest framstående strategierna för att boosta den psykiska hälsan i Sverige, och lämnar ungdomarna med en känsla av hopp, lekfullhet och glädje.
- Simon Danielsson är en grym och inspirerande föreläsare och även projektledare för KFUM Centrals projekt Må Bäst!
Simon håller två föreläsningar under dagen: om psykiskt välbefinnande och om den Mentala tallriksmodellen. Att lyssna på Simon kommer ge dig förståelse för psykisk hälsa utifrån både hjärnforskning och psykologi. Härifrån kommer du ta med förståelse och verktyg för hur du kan påverka ditt eget mående men också förståelse för vad alla människor behöver för att må bra.