Skip to content
Sök

Fadderverksamheten

Vill du bli fadder?!?

Må Bäst! söker nu personer mellan 17 till 22 år som vill vara med, påverka, tycka och tänka kring psykisk hälsa och vara med i att utveckla fadderverksamheten på KFUM Central.
Som fadder kommer du ingå i ett team av jämnåriga på Central som kommer få utbildning inom psykisk hälsa och ledarskap. Inga förkunskaper krävs endast ditt engagemang och vilja att vara en positiv förebild.

vill du ingå i en gemenskap med andra unga, få erfarenheter och samtidigt göra någonting viktigt.

Verksamheten kommer starta upp under hösten 2023 och bestå av ca 10 unga som träffas på kvällar på Central ca en gång per månad. Träffarna kommer varvas med samtal, utveckla utbildningsmaterial och föreläsningar om psykisk hälsa för unga. Men inte minst kommer vi lära känna varandra, käka mat och ha roligt.

Fadderuppdraget innebär

  • Att vara förebild och ambassadör för Må Bäst!
  • Utbildas inom ämnet psykisk hälsa
  • Få utbildning inom ledarskap
  • Utveckla utbildningsmaterial om psykisk hälsa för unga.

Ledare för gruppen kommer vara projektledare för projektet Må Bäst! Simon och Frida.
Simon är 21 år och tidigare medlem i föreningen KFUM gymnasterna och i ungdomsforum. I dag är Simon fortsatt engagerad i KFUM som ledare och i styrelsen för KFUM distrikt Öst.
Frida är 36 år och och arbetat med unga sedan 2010. Bland annat på Barnens Ö och Fryshuset. Utöver det så har hon pluggat mångfaldsprogrammet på Stockholms Universitet.

Fadderverksamheten är någonting helt nytt på KFUM Central och söker nu dig som skulle tycka det vore kul att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Är det du???