Må Bäst! Q2

25 april 2024

Projektet Trappar upp! 

Projektets metodmaterial är färdigställt och ska nu pilottestas, projektet åker till Aten, faddergruppen har genomgått en föreläsningsserie och vår bok översätts till engelska:) 

Under första kvartalet blev projektets metodmaterial färdigställt och ska nu pilottestas. Metoden riktar sig till föreningar för att arbeta främjande med psykisk hälsa och består av en digital utbildning, samtalskort och boken ”Vad är det som känns?”.
Piloten går ut på att utvalda grupper kommer att testa, utvärdera och hjälpa projektet att forma materialet till det bästa. Pilotgrupperna består av: KFUM Gymnastikavdelningar, ledargruppen för KFUM Ängsholmens lägerskola och KFUM Central Basket (F08).
 

Piloten kommer pågå fram till-och under sommaren. Från och med augusti/september kommer projektet arbeta med implementering och spridning både i KFUM Centrals verksamheter och KFUM-föreningar nationellt.

Vill du läsa mer om metoden kan du göra det HÄR  

Faddergruppen/ Mötesplats Må Bäst!

Har under februari-april gått en föreläsningsserie i tre delar om psykisk hälsa och ledarskap ledd av Teresa på organisationen Tilia. Tack till gruppen och till Teresa för tre lärorika och givande tillfällen ♥ 

Mer information om vad som händer

Aten i maj

Projektet har blivit inbjudna för att berätta om projektet på YMCA Europas årsmöte i Aten i slutet av maj. Simon och Frida kommer vara på plats och berätta om hur projektet arbetar med ungas inflytande och projektets arbetssätt för att främja psykisk hälsa.  

Vår bok

“Vad är det som känns” kommer att översättas till engelska. Boken kommer finnas i både fysiska och digitalt format på vår hemsida. Vill du ta del av boken finns den svenska versionen HÄR